kreativitetsommeditation.blogg.se

Monthly makers FOTO
Det tog en väldans tid innan jag blev nöjd med mitt val av tolkning. Foto är inte riktigt min grej.. Men så kom jag på att jag ville ha en fotovägg. Men var, var den största frågan, vi har inte många väggar, men tillslut bestämde jag mig. Ramar har jag ett par stycken och går att fixa fler på secondhand hand. Dessutom har jag fått ett gäng från mina föräldrar. Men när jag började titta på ramarna så tyckte jag att de var lite "tråkiga" så jag bestämde mig för att dekorera dem lite. Först valde jag att använda en penna för glas, men trots att jag köpte den med tunnaste spets så blev motivet för klumpigt. Då kom jag på att jag kunde använda rub-ons som eg hör till scrapbooking. Nu väntar jag på fler rub-ons för att kunna fixa några fler ramar... 
 
Söndag
Helgen har gått i rasande fart, å nästan inget hantverkande alls... 😞 
Fredag kväll hämtades den nyare bilen ca 20 mil bort och så lördag då var svärmor kvar så vi ägnade dagen åt äppel och rönnbär saft och åt Fönstertorkning. På kvällen åkte vi till min syster på middag. Idag har jag hunnit lite ikväll, bild kommer senare.. 
 
Avslagen takt..
Mitt skapande går på sparlåga, jobbet tar all min energi just nu. Det är många saker som har blivit liggande medans jag har varit hemma, så när jag kommer hem är jag dränerad och huvudvärken knackar på. Jag hoppas att det blir bättre när jag har fått sortera och organisera klart.
Jag har några saker på gång och några idéer som växer så snart ska jag leverera igen ☺️