kreativitetsommeditation.blogg.se

Avslagen takt..
Mitt skapande går på sparlåga, jobbet tar all min energi just nu. Det är många saker som har blivit liggande medans jag har varit hemma, så när jag kommer hem är jag dränerad och huvudvärken knackar på. Jag hoppas att det blir bättre när jag har fått sortera och organisera klart.
Jag har några saker på gång och några idéer som växer så snart ska jag leverera igen ☺️
Höst på tomten
 
Idag har jag och alla barnen gjort höst på tomten. Har känt mig lite stressad över detta. I en månad har det regnat nästan alla dagar å då är det inte kul att vara ute och jobba på tomten. Vi började med att plocka äpplen, 2 tioliters hinkar blev det och fortfarande finns det äpplen kvar i toppen. Förra sommaren blåste det så mycket så det blev inga äpplen, då tog vi hit en arborist som beskar träden och det var nog det som gjorde susen. Sedan fyllde vi upp pellets, förhoppningsvis för sista gången. Snart kommer det en firma och borrar bergvärme. Sedan grävde vi ner hallon - plantor och rabarber (från mamma och pappas gård). Det tog två timmar. Sedan skjutsade jag sonen som skulle hämta sin bil och jag och mini åkte till mamma och pappa. Där hittade jag några fina lönn-löv som nog blir till ett projekt med förskoleklassen. När vi kom hem så hade svärmor kommit och hon åt middag med oss. Nu är det äntligen kväll och jag fnular på ett litet projekt för mina fritidsbarnen, ska förbereda för en test i morgon... 
Sorterat...
Jag har nu sorterat hela papperskassen från mamma. Å jag inser att jag kommer att kunna sticka många par sockar ☺️ Den övre bilden är ullgarn, obehandlat och några är växtfärgade (resten av mammas växtfärgade har jag i en plastlåda med lock och  cederträ) dessa blir det ev vantar av, den nedre bilden är sockar net och nystan till höger, blir ev en kofta till mini. Jag gillar sockstickning, det passar perfekt till film. 
Ute regnar det idag oxå 😞 jag som hade tänkt höstplantera och plocka in de sista äpplena. Jag hoppas på en bättre dag i morgon!